Dom > O nama
Naša istorija


Osnovana 1998. godine, Mastars sada ima ekspertne proizvodne kapacitete za masovnu proizvodnju široke palete plastičnih i metalnih delova pomoću brizganja i alata, livenja i alata, presovanje lima i laserskog sečenja, CNC-obrada, obrada metala, plastičnu i metalnu ekstruziju. Mašina za faziranje, montažu i sekundarnu radnju takođe se može preduzeti i dostupna je široka različita završna obrada površine. Nudimo široku CNC prototipsku uslugu koja proizvodi širok spektar delova u metalnim i plastičnim proizvodima namenjenim za proizvodnju. Tamo gde je potrebno, možemo koristiti konvencionalnije prototipske tehnologije za proizvodnju SLS, SLA, SLW i vakuumskih ulaza.

U skladu sa našom korporativnom filozofijom, kupci imaju koristi od naše jedinstvene mešavine kvaliteta, razumnih troškova, integrisanih usluga i fleksibilnosti. Naša sposobnost da postignemo ciljeve kupaca u vrlo kratkom vremenskom okruženju daju im jaku konkurentsku prednost.


Naša fabrika


image001_副本.jpg

image001_副本3.jpg


Primjena proizvoda


Nude proizvodne tehnologije su:
Proizvodnja alata za ubrizgavanje kalupa (do 10.000 kg težine) i injekciono ljepljenje na raznim 60 mašinama od stezanja od 60 do 650 t
Alat za livenje pod pritiskom i livenje na mašinama do stezanja od 800 t
Ekstruzija i plastike i metala
Metalno ubrizgavanje
CNC obrada
Završna obrada boje
Štampanje
Pritisni alat i delove
Hromiranje / Vakuumsko metaliziranje


Ponuđene prototipske tehnologije su:
SLA
SLS
Vakuumsko livenje
CNC obrada u širokom spektru polimera uključujući ABS / ABS-PC mešavinu / Nylon-napunjene i nepunjene / PMMA / POM / PP / PEEK / ULTEM
CNC u najčešće dostupnim metalima
Lasersko sečenje


Naš sertifikat


QQ图片20180718114923_副本.jpg


Proizvodna oprema


image001_副本2.jpg


Naša usluga


Verujemo da dobavljač mora snabdevati kupce ne samo sa visokokvalitetnim proizvodom, već i sa visokokvalitetnim sveukupnim servisom.

U Mastarsu verujemo da ovo počinje sa prijemom i stručnom ocjenom zahtjeva, brzim odgovorom na zahtjeve za kotacije i bilo kojim kasnijim upitima praćenim kontroliranim i integriranim proizvodnim procesom i brzom pouzdanom uslugom isporuke.

Naša dinamička povratna petlja koja povezuje QA / QC, proizvodnju i proizvodnju rezultira većim protokom, sniženim stopama odbijanja i konstantnim kvalitetom.

Cilj nam je da uhvatimo sve probleme i riješimo ih prije nego što raste. Veoma smo upoznati sa svim međunarodnim standardima proizvoda i naši interni eksperti primjenjuju stroge procedure u skladu s tim.

Mastari stalno traže razvoj kroz poboljšanje kvaliteta i trenutno imamo sljedeće saglasnosti.

ISO 14001 - 2004

ISO 9001 - 2008