Dom > Izložba > Sadržaj
35 umrijeti tijekom hvatalo tržišne prilike
Apr 29, 2016

"Kina je alata poslovne" pregled: Kina kalup razvoja, prvi korak Počevši s tehnologije, uspostaviti sustav zvuka intelektualnog vlasništva. Opet nakon primjene postupno nakupljanje industrijske tehnologije, ostvariti vlastite proizvodnje kemijske industrije i poboljšanje industrijske konkurentnosti. Tijekom 35 godina u cjelini, Kina će biti izazove i mogućnosti u tržišnom okruženju.

Razvojem proizvodnje high-end opreme, bez potpore industrije. Trenutno, RH je kalup proizvodnje i primjene ovlasti, ali reformiran u kretanja u desetljeća od, lokalni kalup industrijske snage s međunarodnim napredne razine tu je veliki jaz, veliki broj high-end proizvodi mogu samo osloniti na uvoz u susret domaće potražnje za industrijske. Nacionalna kalup industrija je Nesumnjivo razvoju ratom.

Zatim, u brzom razvoju industrijskih društava, lokalne umrijeti industrija će rasti kroz što znači? Jačanje prava intelektualnog vlasništva poboljšati tehničke rezerve

Nezavisna istraživanja i razvoja je primarni način poduzeća Dobivene nezavisna intelektualna prava, istraživanje i razvoj je glavni vozeći sila za lijevanje plijesni industrije, nezavisna istraživanja i razvoj kapacitet Kina je kalup industrije je još uvijek vrlo slaba, u ovom trenutku, lijevanje plijesni primarni Razvojni ciljevi nastavlja da se razvija. Dakle, samo tehnički razvod od kineskog kalup industrije oslanjaju na osnovi odvojene.

Kina je industrija kalup treba povećati ulaganja u znanstvena istraživanja, aktivno kultiviranje istraživačkih talenata, razvio niz tehnologija proizvodnje kalup s nezavisne intelektualnog vlasništva; za dom i mogao probiti kroz Usko grlo, aktivno uvesti i apsorbirati.

U međuvremenu, uz kontinuirano unaprijediti svijest o zaštiti intelektualnog vlasništva, vladinih tijela treba učiniti više poticati mjere potpore za razvoj high-end opreme proizvodnju stvoriti dobro okruženje, kako bi se dodatno promovirati razvoj plijesni proizvodnje domaće poduzeće.

35 lokalnih kalup izazov i prilika

U ovom trenutku, Kina je kalup industrija je uglavnom koncentrirana u srednjim i niskim područjima, kalup tehnologije je niska, niske dodane vrijednosti, dijelom visoke preciznosti kalup također ovisi o uvozu, domaće proizvodnje na različitim područjima jačanje integracije. Ukupni, 35, izazov i prilika tržišta Kine umrijeti.

Strani kapital kalup marke izazovi. Kina je kalup industrije lice pritiskom konkurencije uglavnom u razvijenim zemljama tehnološka prednost i prednost cijena za zemlje u razvoju, treba znati, razvoj i napredak industrijskog kalupa, ne samo kineski, Jugoistočne Azije i istočne Evrope zemalja u posljednjih nekoliko godina, industrijski kalup razvoja uskoro, njegova cijena prednost je očigledno u kalup, koji do neke Mjeri potkopalo Kina kalup industrija je oduvijek trošak i cijena prednost. Pored toga, Japan i Južna Koreja u high-end tržište na snagu Zapadna Europa Kina je kalup industriji izazovi ogroman.

Ljevanja i sve veću potražnju na tržištu. Sa Kina je dvanaest i pet planiranja i implementacije, kao i razvoj novih strateških industrija politike, regionalnih razvojnih planova i politika za revitalizaciju opreme Prerađivačka industrija će pružiti nove točke rasta plijesni industrije. Proizvodnja prijenos u kinu s razvijenim zemljama, Kina je kalup industrije, uvela u novu rundu razvojnu mogućnost. Luo Baihui vjeruje da je da biste dobili jači za poboljšanje Kina je industrija kalup, povećanje lokalnih tehnoloških inovacija glavni prioritet, usavršenih tehničke rezerve; drugo, je koristeći 35 industrija u Kina je ekonomski izgradnju i promoviranje industrijske konkurentnosti i ostvariti bolje prodajne rezultate.