Dom > Izložba > Sadržaj
Osnovana je kalup industrija inovacija baze intelektualnog vlasništva
Apr 29, 2016

Washington (novinar dopisnik Yi je Wang Huyu) baza kalup industrije u Kini prvi intelektualnog vlasništva prava inovacija u beilun Heng Yang zajednici predstavio prije nekoliko dana.

Heng Yang, beilun četvrti zajednice su zemlje prve industrijske Zajednice na kalup industrije, zajednice više od ukupno više od 600 kompanija, high-end lijev kalup poduzeća ima više od 400 poduzeća. Kalup enterprise sa godišnjom prodajom od 6 milijardi Juana, industrijski prihodi od 60% više od ukupne površine, a to je umrijeti, mimo Kina umrijeti i kalup udruženje industrije Dodijelio naslov "plijesni grad".

U posljednjih nekoliko godina, na beilun kalup industrije transformacije i nadogradnja brzo, postići pomak od jednostavne prodaje kalupe za proizvodnju proizvoda, formiranje umrijeti-lijevanje plijesni proizvodnje i auto dijelova proizvodnje i razvoj novih oblika. "Zahvaljujući provedbi intelektualnog vlasništva strategije, grupa kalup poduzeća kako bi se ponovno roditi, konkurentnost je uvelike poboljšana." Općinski intelektualnog vlasništva biro dužnosnik rekao je. Zajednica ima više od 40 tvrtki da postane svjetske klase auto (dijelova) dobavljači na nivou preduzeća.