Dom > Izložba > Sadržaj
Brza izrada prototipova proizvodnje od injekcije kalup alata industrije fokus
Apr 29, 2016

Sažetak: tradicionalni prerađivačke industrije strategija je prvi skalu predložio 1980.godine dvadesetog stoljeća, cijene i kvaliteta prvo, 90, razvio se u tržište odgovor na prvi. U uvjetima međunarodne proizvodne industrije i skraćivanje ciklusa razvoja proizvoda i smanjenju rizika ulaganja u razvoj novih proizvoda, postati ključ za poslovni opstanak.

Tradicionalne prerađivačke industrije strategija je prvi skalu predložio 1980.godine dvadesetog stoljeća, cijene i kvaliteta prvo, 90, razvio se u tržište odgovor na prvi. U uvjetima međunarodne proizvodne industrije i skraćivanje ciklusa razvoja proizvoda i smanjenju rizika ulaganja u razvoj novih proizvoda, postati ključ za poslovni opstanak. U posljednjih nekoliko godina, proizvodnja tržište strategija usmjerena na što je iz cijene i kvalitete za veliki transfer i odgovor vremena. Raznoliki maker proizvoda na tržištu je brzo shvatiti tržištu prilika i važno jamstvo opstanka, brzi odgovor proizvodnje postao je tema međunarodnih istraživanja, što je rezultiralo u rapid prototyping i rapid alata i naglo proizvodnja tehnologija pruža napredna sredstva za poduzeća kako bi se povećala njihova konkurentnost. Tehnologija se temelji na materijal kumulativni formiranje visokotehnološkoj proizvodnji tehnologije, bio je dvadesetog stoljeća proizvodnja području jednom revolucionarnog otkrića, proizvodnja injekcija umrijeti i pritisak kalup i utiskivanje umrijeti, razne precizno složenih kalup, trenutno da ima širok ventilator aplikacija Yu auta, i Zrakoplovstvo prostora, i brod, i aparatima, i industrijski dizajn i medicinski, i zgrada, i obrt izrade i djeca igračka , polja, a uz to sama stalno razvoja i savršeno, svoje područje primjene tehnologija će konstantno proširenje širok.

U proizvodnji automobili, kućanskih aparata, plijesni tvore dijelove činili 50% ~ 70% proizvodnog rada. Kalup proizvodnja je ograničena Kina kola i aparatima, i svjetlo, razvoj industrije Usko grlo i ključ, uz brzo formiranje računalne i programske opreme i brzo formiranje materijal stalno razvoja i savršen, brzo prototip komada snage i preciznosti se stalno poboljšavanje, brzo formiranje tehnologija mora postupno detaljnije da brzo kalup Proizvodnih polja, na osnovu brze formiranje metoda proizvodnje razne jednostavne ekonomske brzo kalup je postao RP & M Primjena vruće problema.