Dom > Vijesti > Sadržaj
2016 Kina međunarodni industrija sajam/obrada metala i CNC alatnih strojeva pokazuju
Apr 29, 2016

2016 Kina međunarodni sajma industrije

Obrada metala i Prikaži CNC alatnih strojeva

Alatnih strojeva, Lima i cijevi obrada, plijesni i alati međunarodnih događaja

Vremena: Studenog 2016 1-5.

Mjesto: Nacionalnom izložbenom centru (Shanghai)

Površina: 60.000 kvadratnih metara

Sponzor: Nacionalnog razvoja i komisije za reformu, Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo, Ministarstvo znanosti i tehnologije, kineske Akademije znanosti, kineska Akademija inženjerstva, CCPIT, Šangaj općinske narodne vlade

Organizator: Šangaj istoku najbolje lansheng međunarodne trgovine uslugama (gra) Ltd

18 industrije Kina međunarodni sajam metala i Prikaži CNC alatnih strojeva (MWCS) će uzeti mjesto u studenog 2016 1-5 u nacionalnom centru izložba (Shanghai) je održana. Ovaj Expo će premašiti 230.000 četvornih metara izložbenog prostora, Posjetitelji više od 140.000 posjetitelja, izložba, porculan jednom najveći, koji pokazuje najvišu razinu sajma industrije.

Obrada metala i CNC alatnih strojeva pokazati (MWCS) kao jezgra Kini industriji Expo izložbe, izložbenog prostora gotovo 80.000 četvornih metara, više od 600 izlagača. MWCS2016 će se održavati na temelju njihove karakteristike, s naglaskom na distribuciju rezanje Lima alatnih strojeva, metalnih formiranje strojevi, test i mjerne opreme, alata i 3D ispis su pet područja, dodatno pažnju na osnovne proizvodnje, daljnje jačanje poseban high-end CNC alatnih strojeva i inteligentni proizvodni prostor, inzistirao na koji pokazuje high-end CNC oprema Proizvedeno u Kini do 2025, izgraditi platformu high-end obrada metala.

Rezanje Lima izložba alatnih strojeva

NC stroj i metaloprerađivačka (MWCS) izložba Izložbeni prostor 80.000 kvadratnih metara, izložba poduzeće se očekuje preko 600 doma, pokazati razne stroj i Srodni proizvodi više od tisuću, pokriva ima procesing centra, i auto, glodanje i dosadno, i mlin, i brzina obrade, i teški stroj, i električni obrada i bettega stroj, i metalni 3D ispis, i NC sistem i broj eksplicitne sprave , strojnih dijelova i pomoćne opreme i abrazivne abrazivi, alat za učvršćenje i i testiranje mjerne opreme, kategorije. Okuplja Yamazaki Mazak, Haas, Qin chuan, Shenyang, Kunming alatnog stroja, na sjeveru, Franjo II., Shanghai, Dalian guangyang, Wenchuan i mnogih drugih poznatih proizvođača alatnih strojeva, kao i Njemačka, i Italija, Turska, Japan i i Tajvan Paviljon u nacionalne i regionalne grupe, kao što su na izložbi.

Domaćin integracije resursa, organizacija motorna vozila i dijelovi, high-end elektroničke komunikacijske opreme, strojeva proizvodnja alata, aerospace, obrana, brodogradnja, željeznički prijevoz, medicinske opreme, više od više od 20 ključnih područja profesionalnih kupaca koji su prisustvovali događaju. Izložba održana u isto vrijeme "poseban forum za high-end CNC alatnih strojeva i osnovna proizvodna oprema", "proširene unije inovacija upravnog Kina je proizvodnja automobila oprema", "metal rezanje Forum" i niz profesionalnih aktivnosti, tako da izlagači i stručni Posjetitelji mogu bolje komunicirati, prvi put industrije informacija, učinkovito poboljšati izložba prihod.