Dom > Vijesti > Sadržaj
NPE2015: Barijera pakiranje za Injekcijsko tehnologija Skokje izvješća
Apr 29, 2016

Industrija plastike "Sveti Gral": jasno Ukupan paket će zamijeniti injekcijsko metalne ambalaže, naprimjer, više od 1 milijarde limenki po godini tržište.

Na 2015NPE reviji, Vidjet ćete da je došao u naše živote.

Plastika može izvesti bolje

Milacron (štand broj: W2703) izloženi Klear hrane limenke, pomaže promatrati hranu u obliku lonac.

"Iznenađenje je da ambalaža ne utječe hrana sjaja", je Milacron sustav ubrizgavanja za ukupno lasaierbeineite, direktor prodaje i marketinga.

Prije deset mjeseci Njemačka Interpack izložba Milacron Klear ima Prikaži uzoraka, a na NPE, Milacron prvi Klear sajmova Održat će se. Bennett je rekao: "o Klear, izlagali smo kompletna proizvodna linija, sada tvrtka u postavljanju barijera unutar kontejnera pogled.

Ova linija 280 tona stezna sila injection moulding strojevi, četiri šupljine plijesni koje proizvode Klear možete pokrenuti ciklus manje od 8 sekundi. Hladno radeći umre StackTeck sustava ograničena. Srednje grupe i majstori tvrtka je proizvođač vruće trkač i DME kalup i komponenta dobavljača.

Urednika zaključak "plastike ambalaža umjesto tradicionalne industriju je vruća tema u 2015 godine u novo umjesto tradicionalne proces sudara će se suočiti tvrd? u ovom NPE2015 predstava će biti otkrila jedan po jedan. Smole proizvođača, strojevi, kemikalije, aditiva, kalup, kalup i dizajn softvera, prilagođene moulding sposobnosti u područjima kao što je dobavljač će se sastati u Orlando Orange County Convention Center na ožujak 23, očekuje se da će ukupno oko 2000, 40% iz sad-teritorij. Na NPE2015, saznat ćete o industriji novih tehnologija i mogućnosti komunikacije s tvrtkama i stručnjacima u različitim područjima.