Dom > Vijesti > Sadržaj
Lima Utiskivanje industrije tri uska grla razvoja analize
Apr 29, 2016

U sadašnjosti, Kina je alatnih strojeva, alata, štancanje Lima i industrija proizvodnje vrijednost dolare na svijetu po veličini, rekao je Kina sada postala oprema Proizvodnih snaga u svijetu. Promicanje Kina je pomak od proizvodnje nacija-nacija, "Dvanaest i pet" ključnih zadataka u razdoblju Kina je pomak od proizvodnje nacija do nacija i razumne prilagodbe industrijske strukture i promjena će biti oprema industrije kako bi se postigla znanstveni razvoj prioritet.

Opća ideja razvija high-end opreme Prerađivačka industrija u Kini za industrijsku preobrazbu i modernizaciju potražnju i razvoj novih industrija od strateškog značaja, s naglaskom na razvoj inteligentne proizvodnje, zelena proizvodnja i usluge proizvodnja, koja je postala najveća zadaća za oprema za industriju proizvodnje.

Za deset godina, kao Kina je postala svjetski centar proizvodnje i potrošača, probijanje prerađivačke industrije i drugih industrija su bez presedana razvoj. Podrazumijeva se nacionalni tisak industrije u sadašnjosti, postoji oko 40.000 proizvodnje poduzeća, 2 miliona u Kini, godišnjom proizvodnjom od 28 milijuna tona utiskivanje dijela, Ukupna prodaja iznosila je 400 milijardi Juana, godine 3 mm tanke Čelične ploče više od 40 milijuna tona, kupi žigosanje kalup trošak 40 milijardi Yuana, novo žigosanje opreme stopa 20 milijardi Yuana. Naš Lim i izmišljotina industriji 30.000 preduzeća, 1,8 milijuna radnika, oko 42 milijuna tona godišnje proizvodnje metalnih dijelova, prodaja iznosila 500 bilijuna Juana. Ali sa Sjedinjenim Državama, i Japan je vršnjaka, žigosanje i metalnih industrija u Kini u ovom trenutku, postoje neki problemi, sažeti u tri točke:

1 sirovine i srodne tehnologije

Kopča, lanci, opruge, ležajevi, kalupe i druge proizvode koje koriste loša kvaliteta domaćih čelika, manje sorte različite specifikacije, izravno utječe na kvalitetu Lima utiskivanje proizvoda. Opće masa strojnih komponenata, masovnu proizvodnju, postoje brojne sorte, obradu visoku preciznost proizvoda, visoki zahtjevi proizvodnje tehnologije i opreme, i ulaganja. Stranih tvrtki s visoka učinkovitost i visoko precizni stroj, proizvodna linija ili fleksibilne linije, visokoučinkoviti automatizirane proizvodnje. Ali neki dijelovi naše zemlje pod financijska ograničenja, mala ulaganja, poduzetništvo sposobnost da reinvent je siromašan, manje napredne opreme ne podržavaju, utječe na nivo kvalitete proizvoda.

2, niske razine specijalizacije, nerazumno, ekonomske

Metal utiskivanje dijela u odnosu na domaćina, tvrtke potrebno uspostaviti početni kapital i tehnologija u relativno mala zemlja doživjela nekoliko razdoblja velike ekonomskog razvoja, skupinu muzealci nikli razvijati, ali zbog tržištu potražnje, u malim serijama, nema ekonomije razmjera. Većina probijanje obrada poduzeće sama je velika ili mala, niska razina specijalizacije, visoka razina opreme, kvalitet nestabilnost, niska ekonomska korist. Tri glavne motorna industrija Okosnica poduzeća u Kini sgodišnje proizvodnje mikro motora je manje od 50% ukupno inozemno društvo. Posljednje dvije godine, lokalno izgradili tisuće žigosanje biljka u Kini, ali godišnje proizvoditi više od 300.000 komada samo neke, uglavnom podršku proizvoda za poljoprivredne strojeve. Njemačka Rexroth proizvoditi sve vrste štancanje proizvoda 1,3 milijuna, razvoj Japana ulja (soja) ima sgodišnje proizvodnje od više od 600 000. Industrijski kalup poduzeća u razvijenim zemljama output po Stanovniku od oko 150.000 ~ 20 dolara, samo 40.000 ~ 5 milijuna Juana u Kini. Dionika je istaknuo da u posljednjih nekoliko godina, s raznim oblicima vlasništva i zajedničkog razvoja politike budu provedene, hardver industrija prolazi kroz proces intenzivnog razvoja za raspršivanje postupno postaviti.

3, nedostatak kapitalnih ulaganja, istraživanje i razvoj su slabi

Lima utiskivanje dijela prerađivačke industrije u kasnim 1970-stoljeća i ranim 80, ranije predstavljen broj stranih naprednu tehnologiju, ali na probavu i apsorpciju nedostatka adekvatne softverskih i hardverskih investicija. Prema prekomorske iskustvo, uvod i probave i apsorpcije kapitala potreban omjer 1:7, a na to kasno, sporiji tempo probavu i apsorpciju. Tržišnog natjecanja i tehnološke snage. Ovo ataše u inozemstvu, imaju veće investicije, koji zauzimaju dominantnu točku u tehnologiji. Glavna sredstva za istraživanje i razvoj tvrtke su činili kao prodaje 4% ~ 5%, fokusa od 10%. Iako mnogi fakulteti i sveučilišta bave istraživački rad u Kine na poklon mnogo znanstvenih radova, znanstvenih istraživanja, patenti su vrlo visoku razinu, ali u kombinaciji s čvrsto proizvodnje, usporiti u komercijalne proizvode.

Kontrola opreme nesigurno stanje potrebu Jačanja dnevnih inspekcija opreme (uključujući svoje zaštitne naprave provjeru) za otkrivanje svih vrsta rizika i poboljšanje, i kako bi se osiguralo da je sigurnost uređaja ispravno. Svaki odjel razvoja uređaja će pravovremeno razvoj, zamjena uređaja za veću sigurnost.

Relevantni stručnjaci rekao osnovna proizvodna oprema je neophodna u proizvodnji, Lima utiskivanje metalnih prerađivačke industrije kako bi se postigla razmjera, masovne i pojedinačne proizvodnje, treba relevantnih poduzeća unaprjeñenju i korištenje napredne proizvodne tehnologije.